mihai33 scrie:in ceea ce priveste productia mea de matci, este cumparata in totalitate mult timp de acum in colo
mihai33 scrie:eu acum sunt pe picioarele mele, el imi cumpara toata productia de matci si de laptisor de matca, nu am capacitatea de productie cat poate el vinde si folosi in interesul lui propriu...plus ce imi trebuiesc mie!
catalin.profiri scrie:Pentru mine topicul acesta suna ceva de genul "care este cea mai buna masina", sau " Cel mai bun/cea mai buna ..........."
Cum poti ajunge la o concluzie cand raspunsul depinde de atat de multe variabile?
catalin.profiri scrie:bine kamy, inteleg asta, dar ... uite o situatie:
Vine Cristi Vidican, impreuna cu Adi Hodis, Daniel M si inca vre-o 2, si sustin (pe buna dreptate) ca MER e stupul ideal.
catalin.profiri scrie:Si citeste asta unul cu 1-2 ierni in spate si crede ca a gasit scurtatura spre stupul ideal. Ori... nu e chiar asa.
catalin.profiri scrie: Vine Cristi Vidican, impreuna cu Adi Hodis, Daniel M si inca vre-o 2, si sustin (pe buna dreptate) ca MER e stupul ideal. Si citeste asta unul cu 1-2 ierni in spate si crede ca a gasit scurtatura spre stupul ideal. Ori... nu e chiar asa. Spunea bine la un moment dat Alt_stupar ca mer e eficient la stupine asezate si la oameni cu experienta.
De asta am spus ce am spus mai sus...
alt stupar scrie:catalin.profiri scrie:Dar... odata ce familia a umplut cuibul incepe calvarul. Despre asta cu alta ocazie !
activ scrie:Credema ... m-am simtit cel putin vizat, eu care dupa o iarna in apicultra nu am sarit la ME sau MER, nici macar la Layens(cu toate ca asta ma convins), ci direct la stupul propriu, spre rusinea mea.![]()
Ce indrazneala din partea mea.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 29 vizitatori