Dila Daniel scrie:am inteles ieri la o discutie apicola,cu catva reprezentanti ai APIA ai ministerului,ca este posibila decalarea(prelungirea)termenului.
Pe mine nu ma intereseaza, si nu cred ca este important, daca prelungesc sau nu termenul, ma intereseaza ca propunerile apicultorilor sa ajunga la urechile lor!
Dila Daniel scrie:Dar concret...ati cerut cuiva oficial aceasta decalare?Sau este o parere personala(buna dealtfel)exprimata doar acum,aici?
A nu se intelege ca am ceva personal ...dar ca sa intelegem ca intre a gandi si a ne face auzite gandurile,este o diferentza(problema) care nu stim a ne-o rezolva.
Asta este un atac clar la persoana! Deviem de la subiect!!
Dila Daniel scrie:Daca ar fi dupa mine(teoretic,ca tehnic este dificil),si eu asi bloca activitatea forumului macar 24 h si asi aduce in atentia tuturor apicultorilor aceasta lege,si i-asi invita sa mearga la asociatiile lor...sa intrebe...
Asociatiile au demonstrat cu varf si indesat ce pot! Mai direct spus nu pot si nu vor sa se faca nimic! Lor le-a mers de minune anul acesta! Numai eu am cumparat de la ACA Craiova produse in valoare de peste 7000 lei! Dom' Ilie este baiat simpatic, dar numai atat!