Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Introducere in realitate !

Mesajde BUNKA » 21 Noi 2012, 02:01

E clar ca panoul tau nu e montat bine, sau are o problema, sau consumul tau e mult prea mare fata de cat produce el, sau radiatia solara in acea zona este sub ceea ce are nevoie panoul...explicatii sunt, plus ca aceste panouri de regula incarca un banc de baterii care apoi alimenteaza un circuit...la tine nu stiu cum e, numai ca un singur panou solar imi e greu sa cred ca poate sustine o casa, se fac calcule pt asta, si se ia in calcul tot de la numarul de zile pe an cu o anumita intensitate luminoasa, numar de ore pe zi cu intensitate luminoasa la o anumita valoare etc...calculele sunt ceva mai complicate, si intotdeauna un astfel de sistem este bine sa fie hibrid cu o mica eoliana din cele pe care ti le-am prezentat...deci este irelevant ce-mi zici tu cu panoul.
Ai pe LP Electric o lista lunga cu aplicatii in Romania, sisteme hibrid sau nu numai, montate de ei in tara...sunt reale, functioneaza...ce vrei sa mergem pe la toate pensiunile care au asa ceva sa ne cazam numai ca sa te convingi tu??

Legat de scepticism..ok dar nu dus aiurea pana in panzele albe, si daca ceva trebuie verificat practic, nu te apuci sa spui nu se poate si gata, punct, am incheiat discutia...intai verifici si dupa aia fct de rezultat iti dai cu parerea...eu am mai zis, si daca numai 1% ar fi sanse sa se poata capta energie din spatiu atunci merita tot efortul, merita sa ai acel 1% incredere, merita sa incerci, merita sa dai 1% credit acelei teorii, sau aplicatii!
Este vb de atitudinea pe care o ai vi-a-vis de o astfel de provocare...
Tu imi dai "realitatea" pe tava pe care eu nu am voie sa o pun la indoiala sau sa o verific...eu am scris "introducere in realitate"...deci e o introducere, incercam sa tatonam terenul adica, nu suntem siguri de nimic adica, insa suntem gata sa studiem si sa experimentam.
Tu imi spui...asta e Realitatea si cu asta basta...iti convine, bine, nu..iar bine dar eu iti zic, realitatea e la mine....nu merge asa o discutie pe tema asta!!
Ca sa contesti ceva trebuie sa fii gata sa experimentezi!
N-ai tu timp sau chef...fii sigur ca se gasesc altii sa o faca si rezultate tot vor aparea intr-un sens sau in altul...dar nu trebuie sa fim radicali intr-un domeniu atat de putin cunoscut...cu afirmatii de genul ..legile fizicii sunt unele pt toata lumea, si marul tot in cap iti pica...
Vezi, aceleasi legi ale fizicii te pot pune intr-o dificultate de nu mai stii cum sa explici un fenomen...deci mai usor cu "barda" sau cu concluziile!
BUNKA

Mesajde BUNKA » 21 Noi 2012, 12:02

BUNKA scrie:http://www.youtube.com/watch?v=7yn7YBVDN0I&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=7yn7YBVD ... ure=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=7nBVIpYu ... ure=relmfu .....La minutul 20 al filmului o sa vedeti o demonstratie care-i confirma teoria.. :shock:
http://www.youtube.com/watch?v=MKpZKrBo ... ure=relmfu
BUNKA

Mesajde BUNKA » 21 Noi 2012, 13:11

Banuiesc ca sunt cativa dintre noi care se tot uita la filme...marturisesc ca am deja cateva ore de vizionare si sunt uluit...nu am mai vazut sau auzit niciodata nicaieri o astfel de abordare...are geniul in el!

In filmul 4 o sa vedeti cateva chestii interesante despre Legea Conservarii Energiei...vizionare placuta!!
Ce mi se pare interesant e ca nimeni nu are nimic de comentat contra teoriei lui Haramein...ma uit de doua zile la argumentatia lui si sunt uluit, pur si simplu exista logica in tot ceea ce spune, si anumite asa zise legi ale fizicii se duc direct in cap.
Sper ca ...macar tu Echo sa ai rabdare sa te uiti la cele cateva ore de prezentare a teoriei, pt ca tu ai avut de a face cu stiintza mai indeaproape, am inteles ca ai studiat fizica nucleara, inseamna ca ti-e simplu sa intelegi argumentatia...eu o inteleg fara probleme desi educatia mea s-a terminat odata cu liceul!!...de atunci ma auto-educ!! :P
BUNKA

Mesajde BUNKA » 22 Noi 2012, 03:43

BUNKA

Mesajde BUNKA » 22 Noi 2012, 13:07

BUNKA

Mesajde BUNKA » 22 Noi 2012, 13:59

Am primit un link de la un coleg si i-am raspuns in felul acesta si am simtit ca acelasi raspuns as vrea sa-l scriu si aici, desi nu s-a pus o intrebare in sensul asta!!
Asta este filmul pe care mi l-a trimis http://www.youtube.com/watch?v=ra5PMKA1rBc

Super...traim intr-un univers miraculos, este incredibil cat de limitati suntem, noi marea masa a oamenilor...toata educatia noastra se termina odata cu liceul sau facultatea, cand de fapt noi ar trebui sa invatam continuu toata viata pt ca civilizatia noastra sa progreseze cu adevarat.
Dorinta de a descoperi, de a invatza poate sa creasca in noi ca si cum a-i planta o samanta...numai daca suntem putin atenti la ce se intampla in jurul nostru...eu dintr-un tanar care in scoala generala priveam fizica si matematica si biologia ca pe niste obiecte cumva, in care mi-as fi atins oricum niste limite ale intelegerii, acum imi dau seama ca daca nu iti incetezi educatia, daca iti tii dorinta de cunoastere aprinsa atunci este imposibil sa nu descoperi si sa nu intelegi lucruri noi.
E absolut fascinant!! Daca te gandesti ca un copil invata continuu de la primele momente ale vietii lui pana in jurul varstei de aproximativ 20 de ani, dupa care usor, usor viata lui se schimba si ajunge sa traiasca pe baza a ceea ce a invatzat in aceasta perioada...el ca si individ nu mai progreseaza din punct de vedere intelectual, al intelegerii, al invatarii...este o entitate pierduta.
Ajungem cu totii la o bariera a intelegerii pe care foarte putini dintre noi o depasesc si acelea sunt considerate genii...varfurile civilizatiei noastre!!
Trebuie sa intelegem ca fiecare dintre noi ar trebui sa rupem aceste bariere si sa ne dam silinta cu adevarat sa intelegem sa cunoastem sa cautam cat mai mult...sa ne autodepasim, si in felul acesta putem fi utili pt intreaga civilizatie, trebuie sa intelegem efemeritatea "materiala" a noastra dar sa intelegem si ca fiecare individ e unic, are o anumita capacitate de intelegere si ca toti putem pune o caramida la desavarsirea noastra ca si fiinte aflate in centrul universului, la mijlocul dintre infinit de mic, si infinit de mare...si ne diferentiem de restul materiei din univers prin capacitatea de intelegere, de invatare si prin faptul ca suntem organisme vii, suntem o manifestare a energiei infinite a universului.
Interviurile cu Nassim Haramein mi-au deschis okii suficient de tare cat sa incep sa invat...timpul pe care-l avem aici pe pamant nu trebuie irosit...suntem in aceasta stare de manifestare a energiei universului cu un scop, nu este la intamplare.
E fascinant!!

Se mai pot vedea si alte filme despre apa...http://www.youtube.com/watch?v=Rdoyj4IG ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=yrQl2Wao ... ure=relmfu
http://www.youtube.com/watch?NR=1&featu ... w95l2gv8Ko
http://www.youtube.com/watch?v=xbUMxkNt ... ure=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=NZ_CpZgX ... ure=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=OP_Ya4iu ... ure=relmfu

Apucati-va de studiu...este singura cale prin care ne putem gasi locul si importanta in univers, este singurul fel in care ne putem distruge barierele pe care singuri ni le-am impus!!
BUNKA

Mesajde BUNKA » 22 Noi 2012, 14:40

HHHaaaaa!!!!!!

Ati vazut in filmul 2 despre apa, energia cu care este incarcata???
Aia este Energia Radianta prezenta in spatiu, de care ziceam eu ca Bedini a reusit sa o capteze cu ajutorul oscilatorului sau...energia asta este prezenta in absolut orice, pt ca absolut orice este facut din atomi, iar atomul nu reprezinta altceva decat spatiu, este doar o forma a spatiului, 99,9999999% dintr-un atom este spatiu, iar spatiul dupa calculul in care este luata distanta Planck 1,616*10 la puterea -33 parca , rezulta o densitate a spatiului pe cm cub care duce spre infinit, infinit energie...deci spatiul inseamna energie infinita...noi suntem Spatiu, intr-o anumita forma...avem infinitul in noi...anumite scrieri religioase seamana foarte mult cu aceasta teorie, si anume..."" Dumnezeu'este in tot si in toate'""sau "Omul este facut dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu" in sens propriu daca stai sa te gandesti ca suntem in cea mai mare parte spatiu care este infinit ...
Atomul se pare ca nu este altceva decat o marginire, o delimitare a spatiului...e ca si cum ai taia o felie dintr-un cilindru care se prelungeste la infinit in ablele directii, intr-un loc anume...aceasta delimitare are la randul ei infinitul in ea...ce este interesant este ca luand o asemenea delimitare, nu putem sa o extindem decat spre - infinit...spre + infinit niciodata pt ca este foarte clar definita de delimitarea impusa de noi.
Oricum toata aceasta nebuloasa, tot acest cumul de informatie care pur si simplu ne-a izbit ca un val urias trebuie atent studiat si inteles...Nassim Haramein are geniul de care vorbeam mai sus in el, pt ca a depasit niste bariere ale intelegerii pe care nici Einstein nu reusise sa le depaseasca.
BUNKA

Mesajde BUNKA » 22 Noi 2012, 15:03

HHHHaaaaa!!!!!!

In filmul 3 despre apa.. la minutul 11..vedem exact inventia omului nostru de la Arad parca cel care l-am prezentat aici si care a facut un motor care merge pe motorina si apa, cu consum redus cu 40% si o reducere semnificativa a noxelor si o crestere a puterii...acelasi lucru e si aici...un japonez cred care 15 ani a studiat fenomenul si combina 79% motorina, cu 20 % apa si 1% emulsifiant (nu stiu ce substanta anume)...si obtine o reducere a consumului cu 20%, cresterea puterii cu 5%, si o reducere semnificativa a noxelor...deci...cred ca se poate merge mai departe in directia asta, daca se intelege fenomenul!!

Vedeti ce zice omul ala de stiinta ca daca elimini toata apa din benzina atunci benzina nu mai arde.. :shock: ...si cica se stie treaba asta de foarte mult timp.
BUNKA

Mesajde BUNKA » 22 Noi 2012, 15:15

In filmul 4, la minutul 4 avem si legatura intre "material" si spiritual, religia ne spune de fapt esenta lucrurilor...toata intelepciunea pe care stiinta o cauta acum se regaseste in scrierile antice religioase, si asta pare sa fie si legatura gasita de Nassim Haramein.
Stiti cum zice preotul in biserica...La inceput a fost cuvantul!...se pare ca subestimamputerea cuvantului, daca prin simpla rugaciune putem schimba lucrurile, prin simpla rugaciune putem schimba structura apei...e de meditat pe treaba asta, dovezi sunt la tot pasul, putem vedea calugari care traiesc in post si rugaciune de o viata si apuca batraneti fara boala lucru rar intalnit in randul oamenilor simpli in zilele noastre!!
Daca ne uitam putin la calugarii budisti, sau la super-oamenii care traiesc doar in meditatie...ultimii yoghini tibetani...acolo e un domeniu vast pe care-l studiem nu vom gasi alte explicatii decat pe cele care se desprind din religie si ultimele descoperiri in materie de stiinta...ce e ciudat ca pe cat de distantate pareau in urma cu nu foarte mult timp stiinta si religia, pe atat de apropiate par acum si parca tind sa duca in acelasi punct, la aceleasi concluzii.
BUNKA

Mesajde BUNKA » 22 Noi 2012, 15:40

HHHAAAAA!!
In filmul 5 despre apa, la minutul 3...alta legatura cu religia, credinta, puterea cuvantului si a gandului...impresionant!!
Uitati-va cum arata apa sfintita care provine de la robinet, fata de cea de la robinet nesfintita...e o similitudine cumva, cu STEAUA LUI DAVID??
Nassim Haramein...va spune ceva, staua cu 6 colturi care sta la baza structurii spatiului, a tuturor lucrurilor... :shock: :shock: :shock:
Lumea asa cum o stim noi este incredibil de complexa.....

http://www.youtube.com/watch?v=tAvzsjcB ... re=related
BUNKA

Mesajde desprealbine » 22 Noi 2012, 17:42

d bunka este incredibil ca puteti sa credeti lucrurile astea
afirmatiile sunt de genul acela delirant dar greu de contrazis ex in jurul nostru e plin de energie cum se poate demonstra ca este adevarat sau fals poti argumenta si asa si asa
iar personajele acelea sunt cel putin halucinante
dar pe de alta parte eu inteleg interesul dv pt ENERGIA RECE
cand vine iarna locuintele de la botosani abunda de energie rece si multi atunci se gandes ce bine ar fi sa transformam ENERGIA RECE in ENERGIE CALDA
as putea sa va dau si eu urmatoarea idee
stati bagat sub plapuma si scoateti un picior afara 5 minute sa se incarce cu energie rece apoi bagatil sub plapuma si dintrodata MINUNE
ENERGIA RECE SE TRANSFORMA IN ENERGIE CALDA cctd
desprealbine

Mesajde BUNKA » 22 Noi 2012, 20:39

Du-te ba in puii mei cu dumele tale de doi lei, om fara minte...te rog sa nu mai scrii la topicul asta...te-a bagat cineva in seama...du-te si canta la alta masa...hai pa!!!
""Hai..lasa-ma in lumea mea/ Du-te, nu ma astepta/ Pa Pa/Pa Pa/Pa Pa!!!!""
Deci...du-te la padure, as vorbi mai nasol, crede-ma dar tin totusi la obrazul meu...cara-te, fraiere!!
BUNKA

Mesajde alin m » 23 Noi 2012, 02:22

echo scrie:Mai Aline, mai BUNKA, reveniti frate la realitate...
Realitatea este asta in care traim nu aia care o cred niste dilentanti avari de faima pe net...

deci... intoarcerea la realitate... realitatea este asta in care traim...

Pai sa vedem realitatea.
Tu ca si Mircea vedeti ceva extraordinar de neatins in "electroliza apei grele pe suprafata unui electrod din paladium (Pd)" sau ce numiti voi - bomba cu hidrogen ce "foloseste o reactie a hidrogenului cu nichel si un catalizator care nu a fost inca facut public". Sint doar reactii chimice pe care nu le cunoastem.
Ca sa iti dau un exemplu paralel din alt domeniu cu alta aplicativitate : Ana Aslan -spunea intr-un interviu ca munca de cercetare implica cunoasterea desfasurarii proceselor chimice dar si stabilirea ordinii in care acestea vor avea loc, astfel ca folosind aceleasi substante amestecate in alta ordine se obtin derivati cu proprietati diferite.
Revenind la http://www.revistamagazin.ro/content/view/9570/20/ si http://www.revistamagazin.ro/content/view/9585/20/ nu mi se pare ceva extra- super de neatins doar ca nu studiem acest domeniu pentru ca nu il cunoastem.
Gindestete doar ca Tesla era un nebun pentru majoritatea celor de atunci si poate si de acum si ca desi trecut ~100 de ani de cand a inventat curentul alternativ abia de curind se implementeaza prin RO in diverse instalatii pt inlocuirea curentului continuu al lui Edison.

Referitor la acesta energie radianta daca citam putin din fizica observam ca "La trecerea unui curent electric printr-un conductor liniar, se generează în jurul acestuia un câmp magnetic" si "Un sistem de spire paralele parcurse de curent electric, încât lungimea grupului este mai mare decât diametrul acestora, formează un solenoid denumit şi bobină.... Liniile de câmp au circuit închis, încât în interior ele sunt paralele". Cam asa arata si cimpul magnetic al Pamintului ca un solenoid cu cei 2 poli N si S.
Traim pe ceva ce are deja un cimp magnetic propriu dupa cum stim - Terra- si ca de fapt toate aceste instalatii ale Belini & Co se racordeaza la campul magnetic al Pamintului actionind ca niste transformatoare -momentan cu randament mic.
Pt mine asta e o concluzie de bun simt nedemostrata inca

BUNKA iti urez succes si scuze pt poluarea topicului cu altceva decit FREE ENERGY
alin m

Mesajde Mircea_63 » 23 Noi 2012, 08:26

Aline, campul magnetic al pamantului nu este oscilant. O bobina va produce curent daca este plasata intr-un camp magnetic, dar numai intr-unul oscilant (variabil)
Transformatorul functioneaza numai cu curent alternativ. O bobia va produce curent intr-un camp magnetic daca:
1 acel camp este variabil, sau:
2 bobina se misca. Miscarea inseamna consum de energie. Acea miscare este chiar franata de campul magnetic in functie de cat curent produce. Vezi franele magnetice la trenuri electrice moderne si care pompeaza inapoi in retea energia obtinuta prin franare.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE