Care mai crezi ca autorizarile/actele astea de 2 lei o sa scape apicultura romaneasca de boli?
Nu s ar fi specificat in lege ceva concret: masuri efective in cazul in care se depisteaza o boala ca ..e mai greu,
dar la amenzi lista completa!
ilalexandru scrie:...
Cu ce ma sprijina in continuare? Cu ce ma va ajuta noua lege? ...
geangu scrie:cu siguranta platile directe ar fi mai bune decat PNA ul.
un OM scrie:Ma intreb cati veterinari te-ar putea sfatui sa recunosti ceva boli ale albinei, sau si mai utopic sa constate practic o forma activa a unei boli. Exclus ce-i care au cativa stupi.
geangu scrie:cu siguranta platile directe ar fi mai bune decat PNA ul.
Dragos2006 scrie:Mai oameni buni se va dau un exemplu din viata voastra :
Azi nea Ion isi cumpara un autoturism , toate bune si frumoase . Daca vrea sa iasa cu el pe drumul public trebuie sa-i inmatriculeze . Daca el vrea sa conduca autoturismul trebuie sa detina permis de conducere . Nu respecta codul rutier se aplica sanctiuni . La fel si in apicultura , in loc de certificat de imatriculare avem crotalii , in loc de permis de conducere avem caiet al stupinei .
Eu va mai fac o propunere : sa nu se dea nici o lege a apiculturii dar in codul fiscal ... sper ca intelegeti ce vreau sa spun.
Dragos2006 scrie:Eu nu mai vrea sa mai am pe langa mine apicultori adevarate bombe biologice . Nu vrea nimic dar ne umple de boli . Cine nu vrea inregistrare in general ascunde ceva , in special boli.
teinegru64 scrie:Suntem unii care doar asta stim sa facem.Apicultura.Niciunde in lege nu se spune ca nu am voie sa detin lazi goale...in amintirea timpurilor de altadata....Cu ce sunt eu vinovat ca albinele aluia autorizat venit in pastoral la mine in batatura prefera stupii mei?.....iar el face CCD? Haideti sa cautam calea de mijloc.
stupul scrie:Dragos2006 scrie:Eu nu mai vrea sa mai am pe langa mine apicultori adevarate bombe biologice . Nu vrea nimic dar ne umple de boli . Cine nu vrea inregistrare in general ascunde ceva , in special boli.
Placutele de identificare, panoul si caietul de stupina ofera garantia ca albinele sunt sanatoase ?
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Balian şi 10 vizitatori